Moderne technologie

Nirotrans beschikt over een modern wagenpark van 55 voertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieuvereisten (Euro5, Euro6, ABS, EBS, ASR, anti-kantelsysteem, enzovoort).

Alle voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste Transics boordcomputers die elke transportopdracht registreert. Zo kunnen we snel en efficiƫnt communiceren met onze chauffeurs en beschikken we altijd over real-time informatie over onze voertuigen.


Onze trailers zijn ook uitgerust met het TX-MAGELLAN systeem, zodat niet alleen de vrachtwagen maar vooral de vracht op elk ogenblik gelokaliseerd kan worden.

Dankzij het TX-DOCSCAN systeem aan boord van onze wagens kunnen transportdocumenten onmiddellijk na het lossen of laden worden doorgestuurd via e-mail.Alle wagens worden tenslotte in onze eigen werkplaats onderhouden en hersteld. Zo kunnen we snelle interventies uitvoeren en ervoor zorgen dat alle materiaal in topconditie is.

Om onze hoge kwaliteitsnormen te handhaven en continu te verbeteren, investeren we niet alleen in nieuw materiaal maar ook in de opleiding van onze medewerkers, performante IT-systemen en communicatiemiddelen.